Берба с асистенция в загубата от Арсенал (видео)


И. Ангелов

Берба с асистенция в загубата от Арсенал (видео)

Фулъм прие Арсенал във втория кръг от Висшата лига на Англия, и в ранната среща от днешния ден Бербатов и компания загубиха с 3:1. Един гол на Жиру и два от Подолски бяха достатъчни за спокойствието на артилеристите, докато в края на мача Бербатов асистира на резервата Бент за почетно попадение.

В 14-ата минута Оливие Жиру откри резултата. В ситуацията той извади и малко късмет, след като опита да пропусне пасът на Арън Рамзи между краката си, но топката се удари в петата му, нагаждайки се перфектно за завършек с гол. До края на полувремето Фулъм надиграваше своя опонент, но Таарабт и Касами не успяха да вкарат няколкото си положения, като така се стигна до 41-ата минута и второто попадение на Арсенал.

Лукаш Подолски удвои след навлизането по диагонал на Уолкът, който стреля, принуди Стокдейл да избие, и германецът със силен удар довкара топката.

През втората част отново Фулъм започна добре, но отново не материализира ситуациите си и допусна гол. В 68-ата минута след добра атака на Арсенал Касорла върна топката от наказателното поле за Подолски, който я пласира прекрасно покрай Стокдейл от границата на полето.

Последва включването на Дарън Бент в игра и той веднага се разписа. В 77-ата минута Бербатов получи топка в наказателното поле от крилото, овладя я добре и стреля от ситуация с гръб към вратата, принуждавайки Счесни да избие на пътя на Бент за 3:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
166