Ман Сити разби Нюкасъл (видео)


И. Ангелов

Ман Сити разби Нюкасъл (видео)

Манчестър Сити надигра тотално Нюкасъл Юнайтед в първия кръг от Висшата лига на Англия днес. В победата с 4:0 гостите от Нюкасъл не показаха нищо освен груба игра и нагнетяване на напрежение в срещата, като резонно получиха заслуженото в крайна сметка.

Още в 6-ата минута Давид Силва откри резултата след едно центриране на Джеко, избито от вратаря Тим Крул на главата на Силва. В 22-ата минута Джеко асистира и на Агуеро. Серхио Агуеро показа добра скорост в ситуацията, елиминирайки бранител на границата на наказателното поле, след което пласира топката по прекрасен начин между далечната греда и ръцете на Тим Крул.

В края на първото полувреме Стивън Тейлър получи директен червен картон и Нюкасъл остана с човек по-малко. Той удари умишлено в тила свой съотборник и това не остана незабелязано.

Така в 50-ата минута Яя Туре вкара нов гол. Той реализира по изключителен начин от пряк-свободен удар. В 75-ата минута Самир Насри вкара, след като се появи на мястото на Агуеро. До края на мача Джеко имаше шанс да вкара, а неправилно бе отменен и гол на Негредо след един корнер на Насри. Според страничния съдия в ситуацията е имало засада, но повторенията показаха обратното.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
127