Агент: Чичарито отказа на Валенсия, иска да се бори в Юнайтед


И. Ангелов

Агент: Чичарито отказа на Валенсия, иска да се бори в Юнайтед

Мексиканският нападател на Манчестър Юнайтед Хавиер Ернандес е отказал да играе за Валенсия, защото иска да постигне успехи на "Олд Трафорд", обяви неговият агент. Едуардо Ернандес сложи край на спекулациите по тази тема, заявявайки, че Чичарито никога не е искал да напуска Висшата лига на Англия:

"Разбира се, че той иска да играе повече. Иска да има повече минути на терена, да участва повече, иска да се справи добре в Юнайтед. Той иска да защити титлата и да спечели Шампионска лига."

"Интересът от Валенсия беше реален. Той имаше възможността да говори със спортния директор Браулио Васкес, но Хавиер, повтарям, иска да остане в Манчестър Юнайтед. Това е предизвикателството. Той беше благодарен на Валенсия и другите отбори, които го потърсиха."

"Не е въпрос на пари - дори не говорихме за това. За него темата е само една: иска да играе и да се пребори за титулярно място в Юнайтед."

Чичарито вкара 10 гола в 22 мача миналата кампания и работи здраво за да се докаже пред новия наставник Дейвид Мойс:

"Той знае в колко конкурентен отбор се намира. Знае, че трябва да се бори всеки ден, в съблекалнята и на тренировките, но той не е уплашен. Той казва, че това го мотивира още повече."

"Неговите очи са вперени в една цел още от идването му в Англия - към триумф. Сега, с новия мениджър, той има много надежди, голямо желание да израстне като футболист. Този сезон е едно ново предизвикателство за него. Той иска да триумфира в Англия. Той знае, че когато постигне титулярното си място, ще трябва да се възползва от възможността, както показа при Алекс Фъргюсън."

  Сподели
77