Шмайхел: Лингард е готов за Манчестър Юнайтед


И. Ангелов

Шмайхел: Лингард е готов за Манчестър Юнайтед

Бившият вратар на Манчестър Юнайтед Петер Шмайхел изрази своите надежди Джеси Лингард и Майкъл Кийн да пробият в първия отбор на "червените дяволи" този сезон. Дуото впечатли датчанина още с престоя си в Лейчестър Сити миналата година, където той ги следи от близо заедно със своя син Каспър.

"Дейвид Мойс ще е доволен, че толкова млади играчи грабнаха своята възможност да впечатлят," цитира официалния сайт на Юнайтед. "Аз мисля за Джеси Лингард, който се прибира от турнето като топ-реализатора на първия отбор."

"Той имаше много малък престой в Лейчестър и нямаше много изяви там, но получи минути за резервите и там бе най-добрият им играч. Може би, само може би, това трябва да е неговия шанс, тази година. Много е интересно какво решение ще вземе Дейвид за него."

"Чувствам, че идния мач на Юнайтед с АИК може да е последната възможност за Дейвид да експериментира с играчите си, да пробва няколко комбинации. Това е голям мач за него и играчите."

"Майкъл Кийн изигра много добър сезон с Лейчестър и постигна успехи. Двамата с Джеси се борят за една цел, и този опит, който получиха тук ще изиграе роля за тяхното бъдеще и мястото, което ще заемат."

"Няма съмнение, Майкъл е много, много талантлив млад мъж и той извлече ползи от липсата на Неманя Видич на турнето. Мисля, че когато се събере цялата група, Дейвид ще е затруднен с избора си, но трябва да вземе правилно решение."

  Сподели
111