Суарес парафира оставането си в Ливърпул в отворено писмо


П. Пенков

Суарес парафира оставането си в Ливърпул в отворено писмо

Нападателят на Ливърпул Луис Суарес публикува отворено писмо към феновете на клуба, в което заявва, че е успял да вземе решение относно бъдещата на кариера си, като смята да остане в мърсисайдци и през следващия сезон. Нападателят допълва, че запазва вяра, че Ливърпул ще може да си върни на мястото, което му принадлежи. Ето и пълният текст от писмото на уругваецът.

"Доста неща около моето бъдеще се написаха от края на сезона до сега. Някой от тях бяха истина, други по-малко. Моето сърце винаги е биело с Ливърпул, като се надявам това да продължи още дълго време. Чувствам се късметлия, че играя за най-успешният отбор в Англия, пред погледите на многобройните фенове по целия свят. Наистина имах опасения, че няма да мога да играя на най-възможно високо равнище, където по принцип е мястото на Ливърпул. Всеки футболист си мечтае да играе в Шампионска лига. Аз не съм различен. Имам пълна вяра в мениджъра и ръководството на клуба, че ще успеем да се върнем там, където принадлежим.

Казах на г-н Роджърс, че желая да продължа кариерата си в Ливърпул. Ще играя за този клуб, докато самия отбор прецени. Гледам напред към партньорството си в атака с Борини, Стъридж и всичките ми съотборници. И разбира се да играя отново за Ливърпул пред семейството ми, когато наказанието ми приключи. You'll Never Walk Alone."

Luis Alberto Suarez.

30th July, 2013.

(*Писмото все още не е потвърдно лично от Луис Суарес, но се разпострани мигновено в медиите)

  Сподели
146