Уилшър: Преодолях кризата с травмите


И. Ангелов

Уилшър: Преодолях кризата с травмите

След операцията на глезена, английският национал от Арсенал Джак Уилшър вече се надява на нов сезон, който ще успее да прекара без нови контузии и с надежда за злато в крайна сметка. Преди завръщането си за Арсенал през октомври, Уилшър пропусна цели 15 месеца игра, но операцията на проблема остана за това лято. Сега младокът е уверен, че ще играе постоянно:

"Трудно е за мен да стоя и да гледам, защото аз искам да играя всеки мач. Беше много тежко в края на миналата кампания, особено след като отново получих травма и след като се върнах нямаше как да играя на най-високото си ниво. Това е дразнещо, да не показваш това, на което знаеш, че си способен."

"Сега всички дълготрайни проблеми с контузиите ми са разрешени. Изоставам от останалите по отношение на фитнеса, но нямаше как да тренирам много тези 6 седмици след операцията. Надявам се на добра подготовка преди сезона - каквато нямах последните 2 години. Това ще е голяма година за мен. Целта е трофей с Арсенал, а след това да играя за Англия на Световната купа в Бразилия."

Уилшър продължи и за спекулациите с трансфери:

"Всеки на тренировките говори за големи имена, с които се свързваме. Това ще ни даде много настроение. Не само за нас, играчите, но и за всеки, свързан по някакъв начин с Арсенал. Показахме колко сме добри в края на сезона миналата година. Трябваше да се борим здраво за Топ 4, и го направихме. Чака ни светло бъдеще."

  Сподели
103