Тотнъм не пуска Вилаш-Боаш в ПСЖ


Н. Гавазов

Тотнъм не пуска Вилаш-Боаш в ПСЖ

В лагера на Тотнъм са убедени, че Андре Вилаш-Боаш няма да напусне клуба, независимо от това, че агентът на португалеца се срещна и разговаря с ръководството на ПСЖ през уикенда. Както е известно, шампионът на Франция се надява да назначи новия си старши-треньор още тази седмица, което ще даде възможност на Карло Анчелоти да се отправи към Испания и да оглави Реал Мадрид.

Собствениците на парижани разгледаха много кандидатури, но след като Жозе Моуриньо, Мануел Пелегрини и Валтер Мадзари отклониха предложенията и се трудоустроиха, а други специалисти не бяха намерени, Вилаш-Боаш стана цел номер едно за френския шампион.

Независимо на успешния за Андре сезон, в който "шпорите" спечелиха рекордните в своята история 72 точки във Висшата лига на Англия, през уикенда агент Карлос Гонзалес проведе преговори с представители на ПСЖ. По време на беседата се разбра, че французите са готови да заплатят 10 милиона паунда за откупване договора на португалеца и сега остава да бъде убеден Вилаш-Боаш да приеме условията на ПСЖ.

Това означава, че Тотнъм трябва да започне да убеждава своя мениджър да остане на "Уайт Харт Лейн", но това може да стане само по един начин - със сериозно подсилване на състава.

Предполага се, че назначаването на новия технически директор Франко Балдини вече е предизвикало ентусиазъм в мениджър, но по-важното е, че в момента представители на Тотнъм водят преговори за привличането на различни футболисти, което още повече ще зарадва Вилаш-Боаш, който в момента се намира на почивка на Бахамите. Вчера FUTBOL TV съобщи, че се преговаря с Паулиньо и Леандро Дамиао, но предположенията са, че "шпорите" са в активни разговори с поне още двама футболисти, чиито имена ще станат известни в съвсем скоро време.

 

  Сподели
87