Хълк не отрече за Челси


Н. Гавазов

Хълк не отрече за Челси

Бившият футболист на Порто, сега играч на Зенит, в четвъртък не отрече появилите се слухове за интерес от страна на Жозе Моуриньо и Челси от неговите услуги. Както е известно, вчера се появиха някои съобщения, че бразилският национал, който в момента се намира на подготовка със "селесао" в Гоания, е попаднал в сферата на интересите на клуба от "Стамфорд Бридж". Някои медии дори твърдяха, че Зенит е готов да се раздели със звездата си срещу сумата от 35 милиона паунда.

"Ако каже нещо, значи ще излъжа. Засега съм на 100% фокусиран върху участието ми в състава на националния отбор на Бразилия. Дойдох тук, за да нося с гордост тази фланелка, особено като знам, че моето семейство и приятели ще ме наблюдават. Надявам се да спечелим Купата на Конфедерациите", заяви Хълк.

Въпреки успехите си в Порто, нападателят призна, че твърде малко е познат в собствената си родина.

"Много рано напуснах Бразилия, едва 18-годишен. След това преминах в Порто и всичко стана толкова бързо в моя живот, но същевременно и далече от Бразилия. За съжаление, не всички бразилци ме познават. Но ние имаме мач срещу Франция и пет мача за Купата на Конфедерациите. Надявам се, че феновете ще разберат кой съм аз", завърши нападателят.

 

  Сподели
124