Юнайтед: 80 милиона за трансфери и помощ от Монако


Н. Гавазов

Юнайтед: 80 милиона за трансфери и помощ от Монако

На "Олд Трафорд" се готвят за изключително активно трансферно лято, като помощ на намеренията на "червените дяволи" ще окаже Монако, който след като се подсили с футболисти от Испания и Португалия, сега е насочил своето внимание към Острова, където португалското крило на Юнайтед Луиш Нани не е доволен от заплатата, която получава и е готов да смени клубната си принадлежност.

Според информациите, "червените дяволи" нямат нищо против да се разделят с играча, още повече, че Монако е готов да заплати за Нани 20 милиона паунда, а това например е много повече, от офертата, която Арсенал отправи през зимата.

Средствата от продажбата на Нани ще бъдат включени в трансферния бюджет на Юнайтед и както се предполагаше от по-рано, новият наставник на отбора Дейвид Мойс ще има на разположение около 100 милиона паунда за нови футболисти.

Шотландският специалист, който по време на пребиваването си в Евертън похарчи общо 160 милиона паунда за нови футболисти, има къде да реализира тази огромна сума. На Юнайтед се приписва интерес към защитника на Интер Андреа Ранокия и също така към няколко централни полузащитници. Освен това "червените дяволи" внимателно следят ситуацията около Сеск Фабрегас, а днес бе съобщено, че представители на Юнайтед са започнали преговори за трансфера на Стеван Йоветич.

 

  Сподели
164