Сър Алекс се пенсионира след мач с 10 гола (видео)


И. Ангелов

Сър Алекс се пенсионира след мач с 10 гола (видео)

Манчестър Юнайтед бе на гости на Уест Бромич Албиън в последния кръг на Висшата лига на Англия за тази година. Това бе и последната среща, която "червените дяволи" се водят от Сър Алекс Фъргюсън и той отново не разочарова. В драматичен двубой видяхме равенство 5:5 и много невероятни моменти.

Още в 6-ата минута Чичарито центрира от дясното крило и Шинджи Кагава вкара с глава. В 9-ата минута Антонио Валенсия напредна и центрира остро, а Джонас Олсон си вкара нещастен автогол. В 30-ата минута Алекс Бютнер матира Бен Фостър след прекрасна игра на Том Клевърли.

В 40-ата минута Греъм Доранс асистира за попадение на Джеймс Морисън за домакините, а Ромелу Лукаку върна нов гол в 50-ата. Юнайтед вкара отново чрез Ван Перси в 53-ата минута - негов 30-ти гол за сезона. Чичарито добави попадение в 63-ата минута след като бе намерен от Гигс, но след отпускане от Юнайтед домакините се върнаха в мача.

В 81-ата минута Лукаку вкара за 5:3, а в следващата атака и Мулумбу върна гол. Така се стигна до 86-ата минута, когато Лукаку реализира своя хетрик и 17-ти гол за сезона - 5:5.

 

1.   Манчестър Юнайтед




89т.
2.   Манчестър Сити




78т.
3.   Челси




75т.
4.   Арсенал




73т.
5.   Тотнъм




72т.
6.   Евертън




63т.
7.   Ливърпул




61т.
8.   Уест Бром




49т.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
129