Моуриньо: Един английски клуб много иска да ме види в своите редици


Н. Гавазов

Моуриньо: Един английски клуб много иска да ме види в своите редици

Старши-треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо след срещата с Борусия Дортмунд в рамките на полуфиналите на Шампионска лига даде интервю за ВВС, в което обясни, защо може да се върне в Англия.

"Досега не съм взел решение, тъй като имам действащ договор, защото изпитвам уважение към клуба, неговият президент, независимо, че във футбола се развалят съглашения", заяви Моуриньо.

"Искам да играя във финала за Купата на Краля, да я спечеля и да взема среброто в Примера. А след това да обсъдя всичко с президента, с приятелите и тогава вече да избера вариант, който да се окаже най-добър за мен", продължи португалецът.

"В Англия ме обичат феновете, журналистите се отнасят към мен с уважение. Някои клубове биха искали да ме видят в техните редици, един от тях - много би искал това. В Испания е съвсем друга ситуацията, защото тук някои ме мразят. И много от тях в момента се намират тук. Няма да е лесно да взема решение, защото ми харесва Реал Мадрид, защото сме направили отличен отбор, който е готов към велики неща. Не искам да ви държа в неведение и ще разкажа за своите планове в края на сезона", завърши Моуриньо.

 

  Сподели
74