Ван Перси от засада носи точка на Юнайтед (видео)


И. Ангелов

Ван Перси от засада носи точка на Юнайтед (видео)

В мач от поредния 33-ти кръг на Висшата лига на Англия Уест Хем Юнайтед прие Манчестър Юнайтед, и днес домакините се представиха на ниво, на два пъти поведоха лидера в класирането, но "Червените дяволи" се връщаха в мача чрез голове от Валенсия и Ван Перси, който обаче вкара второто попадение от засада за крайното 2:2.

В 17-ата минута Уест Хем откри резултата днес. Мат Джарвис получи топка на левия фланг, където премина през Рио Фърдинанд и центрира на главата на Анди Керъл. Снажният англичанин свали топката за Рикардо Важ Те, който с плонж матира Де Хеа.

В 31-ата минута обаче Шинджи Кагава навлезе по диагонала в наказателното поле от лявото крило, финтира бранител и се озова сам срещу Яскелайнен, като през него той подаде на Валенсия на празна врата - 1:1.

В 55-ата минута Мохамед Диаме вкара прекрасен гол от далечно разстояние, фалцирайки топката неспасяемо покрай Де Хеа. В 77-ата минута отново Шинджи Кагава блесна, когато от далеч стреля с фалц покрай Яскелайнен. Топката обаче нацели гредата и попадна на пътя на Робин ван Перси, който бе в засада, незабелязана от страничния рефер - 2:2.

 










1.   Манчестър Юнайтед




81т.
2.   Манчестър Сити




68т.
3.   Челси




61т.
4.   Арсенал




60т.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
217