Уест Хем си тръгна с точка от Ливърпул (видео)


И. Ангелов

Уест Хем си тръгна с точка от Ливърпул (видео)

Ливърпул прие Уест Хем Юнайтед в поредния кръг от Висшата лига на Англия днес, и двата отбора не успяха в ред ситуации да си вкарат гол. Срещата завърши при 0:0, домакините владяха близо 70% от времето, но не създадоха чист шанс за попадение. Всъщност, гостите имаха добър шанс да си тръгнат с победата.

Първото полувреме Ливърпул печелеше битката в центъра, но Джерард нямаше ден и често не намираше целта си, особено с няколкото волета, които изстреля в аут. В 18-ата минута Глен Джонсън опита да симулира за дузпа, но не бе наказан за действието си, нито пък спечели ситуация за своите.

В 23-ата минута Суарес за първи път получи възможност за удар от далечно разстояние, но стреля неточно. В 25-ата минута Диаме преодоля четирима от Ливърпул и стреля мощно, но неточно в опит да вкара красив гол. В 42-ата минута Коул не успя да вкара в едно положение за своите, а следващата минута бе пропуска на Нолън от същата позиция.

Ливърпул започна и втората част агресивно, но гостите издържаха и отново започнаха да градят играта си. В 70-ата минута Джерард навлезе в наказателното поле и опита да си спечели дузпа от Томкинс, който игра добре за топката. В 82-ата минута Яскелайнен лиши Агер от гол и в ответната атака Уест Хем можеше да спечели мача - О'Нийл центрира за Джак Колисън, който стреля добре, но Лейва бе там и се намеси.

 

7.   Ливърпул




49
8.   УБА




44
9.   Суонзи




41
10.   Фулъм




40
11.   Саутхемптън




37
12.   Уест Хем




37

 

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
158