Берба вкарва два за победа над КПР (видео)


И. Ангелов

Берба вкарва два за победа над КПР (видео)

Димитър Бербатов вкара на два пъти днес в мач от поредния кръг на Висшата лига на Англия в домакинството на Фулъм срещу Куинс Парк Рейнджърс. Срещата завърши при резултат 3:2, но видяхме всичко в този мач, пропуснати и вкарани дузпи, червени картони, много голове и автогол.

Още в 7-ата минута Дежага бе повален в наказателното поле и Бербатов реализира от бялата точка. В 22-ата минута българинът направи резултата 2:0 с много спокойствие след невероятно слаба изява на Крис Самба за гостите. В 41-ата минута Клинт Хил си отбеляза автогол след добра игра на домакините и резултатът стана 3:0.

Току преди края на първото полувреме обаче Адел Таарабт върна попадение за своите. В 49-ата минута Карагунис повали Таарабт в наказателното поле и Лоик Реми застана зад топката на дузпата, но пропусна.

Само след 2 минути обаче Реми се реабилитира с красив гол. Гостите се върнаха в мача и можеха да обърнат срещата с малко повече късмет, още повече след като в 79-ата минута Сидуел бе изгонен за Фулъм директно след влизането си в краката на Траоре. Резултатът обаче не се промени.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
162