Негредо иска да играе във Висшата лига на Англия


Н. Гавазов

Негредо иска да играе във Висшата лига на Англия

27-годишният нападател на Севиля и националния отбор на Испания Алваро Негредо заяви, че иска да изпробва силите си в английската Висша лига. Както е известно, футболистът е свързван с най-силното първенство на планетата едва ли не през всеки трансферен прозорец. За това време пресата съобщаваше за интерес към Алваро от страна на Челси, Арсенал, Тотнъм и от неотдавна за Евертън.

Негредо играе за Севиля от 2009 година, но новите икономически реалности в Испания принуждават клуба да потърси начин как да намали тежестта на ведомостта за заплати, особено на фона на новината, че Европейския съюз настоява за затягане на контрола на разходите на испанските клубове.

„Винаги съм говорил за своите симпатии към Висшата лига на Англия и това никога не съм го крил. На мен ми харесва тази лига. Не знам, но рано или късно, може би още утре, но аз ще играя там. Президентът вече е получавал някакви предложения за мен, но отклони всички оферти. Лично с мен не е разговарял, а и времето не беше подходящо за това. Не знам какво ще се случи в бъдеще. Всичко зависи от това, дали Севиля се нуждае от мен", заяви Негредо.

 

  Сподели
117