Силва: Купата на Испания не е толкова интересен турнир


Н. Гавазов

Силва: Купата на Испания не е толкова интересен турнир

Испанският полузащитник на Манчестър Сити Давид Силва е убеден, че отборът му ще успее да се класира за финала в Купата на Англия и по такъв начин да играе на „Уембли". Както е известно, днес „гражданите" ще посрещнат Барнзли в четвъртфинален мач от най-стария футболен турнир в света и испанеца се надява на успех.

„Това е още един шанс да попаднем на „Уембли". Този прекрасен стадион е за това, да се играе футбол. За мен е щастие да играя на „Уембли" и искам да повторя това. Във Висшата лига нещата не вървят добре за нас и за това искаме да съсредоточим усилията си в Купата на Англия. Щом играчите на Барнзли се намират на четвъртфинал, значи те го заслужават това. Ако искаме да победим, ще трябва да бъде много внимателни и съсредоточени", заяви Силва за официалния сайт на шампионите.

„В Испания малките отбори много трудно могат да достигнат до решаващите мачове на Купата. В Англия е възможно всичко. Тук дори скромни отбори като Брадфорд могат да достигнат до финал. Испанската Купа прилича на Купата на Англия, но не е толкова интересен турнир", допълни испанецът.

 

  Сподели
95