Хеттрик на Суарес срещу Уигън (видео)


И. Ангелов

Хеттрик на Суарес срещу Уигън (видео)

Луис Суарес изигра един от добрите си мачове днес, вкарвайки три попадения в победата на гости на Уигън с 4:0 в поредния кръг от Висшата лига на Англия. Днес домакините не показаха нищо от обичайната си игра, позволявайки с много грешки в отбрана да допуснат цели четири попадения.

Още с първата си атака Ливърпул откри. Кутиньо игра по левия фланг, финтира бранител по прекрасен начин и предостави перфектно центриране на главата на Даунинг, който само насочи топката във вратата. В 18-ата минута Кутиньо асистира на Суарес за първото попадение на уругваеца.

В 34-ата минута Суарес изпълни пряк-свободен удар от далечно разстояние, подхлъзна се и стреля в Шон Малоуни, топката се отклони към вратата, Али Ал Хабси я изби, но само за да види как тя се удря в страничната греда и влиза в мрежата му за 3:0.

В началото на втората част Суарес отново вкара. Глен Джонсън предостави перфектен извеждащ пас на нападателя и той не сбърка. В 70-ата минута Кутиньо напусна под овациите на публиката и атаките на тима намаляха, макар двата отбора да си размениха няколко опасни удара.

 

5.   Арсенал




47т.
6.   Евертън




45т.
7.   Ливърпул




42т.
8.   Суонзи




40т.
9.   УБА




40т.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
161