Нюкасъл и Саутхемптън си вкараха 6 гола (видео)


И. Ангелов

Нюкасъл и Саутхемптън си вкараха 6 гола (видео)

Една неочаквано резултатна среща ни предложиха Нюкасъл и Саутхемптън в поредния кръг от Висшата лига на Англия. Днес домакините от Нюкасъл успяха да победят с 4:2 в една изпълнена със събития и емоции среща. Освен 6-те гола днес видяхме и 5 жълти картона, а едното от попаденията бе автогол на Жос Хуйвелд.

Още в 3-ата минута талисманът на гостите Рики Ламбърт асистира на Морган Шнайдерлин за първото попадение. Домакините бързо овладяха мача и в 33-ата минута Муса Сисоко вкара на празна мрежа след спасяване на Боруц. 

В 42-ата минута Папис Сисе оформи обрата за своите с красиво изпълнение без подготовка - гол, станал типичен за нападателя. В 50-ата минута Рики Ламбърт се разписа за равенството 2:2 след центриране на Адам Лалана. 

В 67-ата минута Дебюши центрира, но Фокс спря топката с ръка и Йоан Кабайе трябваше да изпълни дузпа. Боруц се хвърли в ляво, а халфа вкара в другия ъгъл за 3:2. В 79-ата минута мачът приключи за "светците", когато Фокс опита да изчисти една топка, но намери Хуйвелд и топката влетя в мрежата за крайното 4:2.

13. Уест Хем




30т.
14. Нюкасъл




30т.
15. Съндърланд




29т.
16. Саутхемптън




27т.
17. Уигън




24т.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
130