Ливърпул смачка УБА и загуби (видео)


И. Ангелов

Ливърпул смачка УБА и загуби (видео)

В пореден кръг от Висшата лига на Англия Ливърпул приемаше Уест Бромич Албиън и не успя да победи след цял мач доминация по отношение на всеки критерии. В края на срещата гостите използваха статично положение, за да вкарат след пропусната дузпа от Джерард, а в края на мача го направиха още веднъж за 2:0.

Още в 8-ата минута домакините вкараха, но голът на Шелви бе правилно отменен поради засада. Цялата първа част мина под ръководството на мърсисайдци, но гол не падна. Картината през второто полувреме не бе много различна - Суарес, Джерард, Даунинг редяха пропуските, а последната капка бе 77-ата минута, когато капитанът пропусна да вкара и дузпа, спечелена от Суарес.

Трябва да се каже, че Бен Фостър изигра един от най-добрите си мачове в кариерата, след като спаси много положения, а и дузпата, за да остави своите в мача. В крайна сметка се стигна до 81-ата минута, когато след един корнер Гарет МакАули вкара с глава. В 90-ата минута Лукаку вкара добър гол, след като премина през Агер и матира Рейна, като бе намерен преди това от Джеймс Морисън.

6. Евертън




42т.
7. Суонзи




37т.
8. Уест Бромич 




37т.
9. Ливърпул




36т.
10. Стоук Сити




33т.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
191