Челси се върна на трето място с победа над Уигън (видео)


И. Ангелов

Челси се върна на трето място с победа над Уигън (видео)

Рамирес и Еден Азар вкараха за тима на Рафаел Бенитес за победата днес срещу Уигън с 4:1 на "Стамфорд Бридж" в поредния кръг от Висшата лига на Англия. Фернандо Торес игра добре днес и се отличи с невероятно подаване за първия от головете на Челси, а Шон Малоуни пък вкара за гостите.

В 23-ата минута Рамирес вкара в една ситуация, в която не изглеждаше, че ще има такова развитие. Торес подаде изключителна топка, Рамирес се възползва прекрасно и показа класа. Ударът му нямаше как да бъде спасен от Ал-Хабси. 

В 56-ата минута Сезар Азпиликуета центрира за Еден Азар, който вкара с хладнокръвие. Само след 2 минути обаче гостите върнаха гол чрез Шон Малоуни. Чех напусна позицията си и Малоуни се възползва от изключително малък ъгъл.

В 87-ата минута Еден Азар грабна асистенцията тук, но Хуан Мата, който се бе появил като резерва, действа отлично, за да изработи 11-ят гол на Франк Лампард и негов 9-ти в 14 мача. Това обаче не бе всичко, след като в 91-ата минута в игра се появи Марко Марин и вкара с първото си докосване. 

1. Манчестър Юнайтед




62т.
2. Манчестър Сити




53т.
3. Челси




49т.
4. Тотнъм




48т.
5. Арсенал




44т.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
98