ПСЖ се готви да съблазни Венгер с огромна заплата


Н. Гавазов

ПСЖ се готви да съблазни Венгер с огромна заплата

През следващото лято Пари Сен Жермен възнамерява да предложи на наставника на Арсенал Арсен Венгер разкошен контракт, който ще направи французина най-заплатеният треньор в света. През тази седмица ПСЖ както и няколко английски клуба с разочарование възприеха новината, че Хосеп Гуардиола се съгласи да оглави Байерн Мюнхен . Парижани не могат да разчитат и на другия топ треньор - сегашният наставник на Реал Мадрид даде ясно да се разбере, че неговото следващото пристанище ще бъде Англия.

В същото време ПСЖ не е доволен от сегашния старши-треньор Карло Анчелоти, който вече чувства, че има минимални шансове да се задържи в столицата на Франция след края на сезона.

Както твърди Daily Mirror, най-богатият френски клуб иска да привлече Венгер, който е в сферата на интересите на ПСЖ още преди идването на Анчелоти през 2011 година. За целта на сегашния наставник на Арсенал ще бъде предложен тригодишен договор на стойност от 30 милиона паунда.

Напомняме, че в началото на сегашния сезон Арсен отхвърли инициативата на клубните си босове за удължаване на договора си. Тогава Венгер каза, че ще приеме решение за своето бъдеще едва след края на сезона.

 

  Сподели
77