Адкинс разбрал за уволнението си от медиите


Н. Гавазов

Адкинс разбрал за уволнението си от медиите

Найджъл Адкинс е разбрал за своето уволнение от поста мениджър на Саутхемптън по телевизора, съобщава Daily Mirror, позовавайки се на собствен източник от клуба. В петък „светците" официално обявиха за раздялата си с Адкинс и незабавно назначиха на негово място бившият наставник на Еспаньол Маурисио Почетино - същият, който на Мондиал 2002 година в състава на Аржентина с непозволено нарушение позволи на Майкъл Оуен да спечели дузпа за Англия.

Новината за уволнението дойде само три дни след бойкото равенство 2:2 на Саутхемптън като гост на Челси и е продължение на серията от пет мача без загуба на отбора. Всичко това отдалечи тима от опасната зона, но въпреки всичко, ръководството на клуба от „Сейнт Мери" отказа да продължи взаимоотношенията си с Найджъл.

Интересното е, че Адкинс е научил за уволнението си от средствата за масова информация, което е още по-учудващо.

„Найджъл се отнесе философски към това. Беше му казано, че срещу него няма нищо лично. През последните седмици той знаеше, че всичко може да се случи във всеки един момент. Но разбира се е много ужасно да разбереш от телевизора, че си уволнен. Обстановката около него беше тежка, но той се справи", цитира Daily Mirror свой източник.

 

  Сподели
110