Венгер: Вярвах, че ще успеем


Н. Гавазов

Венгер: Вярвах, че ще успеем

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер коментира резултата от срещата-реванш от третия кръг на Купата на Англия срещу Суонзи Сити. Както е известно, „артилеристите" победиха с 1:0 „лебедите" и след 2:2 в Уелс се класираха за следващия етап на състезанието, в който ще гостуват на 26 януари на Брайтън.

„През цялото време вярвах, че ще постигнем успех. Чувствах, че ще получим своя шанс. Това наистина е невероятно - отборът не можеше да вкара гол, а имахме шансове. В крайна сметка го направихме и стигнахме до края", заяви Венгер за Talk Sports.

„Хубаво е, че Уилшър успя да навлезе във форма, изпреварвайки графика. Сега той се върна към най-добрите си времена и наистина не мога да повярвам, че през януари ще изглежда толкова добре. Джак може да играе на всякакви позиции - да се отбранява и атакува. В този мач постоянно отиваше напред, създаваше опасности пред вратата на противника. Важното е, че в него има любов и ентусиазъм към играта. Това са най-важните качества за мен", каза още френският специалист.

 

  Сподели
140