Реднап търси начин да подсили КПР


Н. Гавазов

Реднап търси начин да подсили КПР

През уикенда мениджърът на Куинс Парк Рейнджърс Хари Реднап лично е наблюдавал играта на нападателя на Олимпик Марсилия Лоик Реми. Според информация на The Telegraph, английският специалист е присъствал на срещата от Купата на Франция между марсилци и Гингам. Сега наставникът на лондончани трябва да реши, ще направи ли неговия клуб предложение за нападателя, който струва 10 милиона евро.

Реднап отчаяно търси подсилване на състава, за да избегне изпадане от Висшата Лига на Англия. Към момента Хари върна на „Лофтус Роуд" Ди-Джей Кембъл, Джей Ботройд и подписа със свободния агент Бен-Хаим, но не успя да привлече Джо Коул и Демба Ба, които избраха Уест Хем и Челси. В същото време защитникът и заместник-капитан Райън Нелсън може да се отправи за Америка, където да поеме отбор от МЛС.

„Планирал съм пътуване по целия свят с надеждата да получа един или двама нови футболисти. Трябва да укрепя отбора, защото на някои позиции сме слаби", цитира The Telegraph думите на Реднап.

Вчера Metro пък съобщи, че Хари Реднап е започнал преговори с шест футболисти. Става дума за полузащитниците Мохамед Диаме (Уест Хем), Ян Мвила (Рен) и Тим Кейхил (Ню Йорк Ред Булс), а също така и с нападателите Роби Кин (Лос Анджелис Галакси), Никола Анелка (Шанхай Шенхуа) и Лоик Реми (Олимпик Марсилия).

 

  Сподели
65