Челси унищожи Астън Вила (видео)


И. Ангелов

Челси унищожи Астън Вила (видео)

В пореден кръг от Висшата лига на Англия Челси посрещна Астън Вила и надви своя опонент със 8:0 на "Стамфорд Бридж". Доста любопитен факт е този, че само един от реализаторите в срещата се повтори, както и никой от асистентите. В общи линий всеки играч от състава принесе за попадение в срещата.

Още в 3-ата минута Азпиликуета асистира за Фернандо Торес - гол с глава от испанеца. В 29-ата минута Давид Луис вкара със страховит шут тип Кристиано Роналдо. В 34-ата минута Бранислав Иванович намери мрежата. 

В 59-ата минута Франк Лампард вкара своя гол номер 100 в 500-тния си мач за Челси. Асистира му Хуан Мата. В 76-ата минута Рамирес вкара след пас на Пиазон. Двете резерви изиграха прекрасно ситуацията. Оскар добави гол от дузпа в 79-ата минута. След това бразилецът асистира на Еден Азар за последното попадение в 83-ата минута - изключително красиво попадение. 

Съдията Фил Дауд не показа милост към гостите, отсъждайки нова дузпа в 89-ата минута, пропиляна от Пиазон. Това обаче не даде край на головете. В добавеното време Рамирес вкара отново след асистенция на Еден Азар. 

1. Манчестър Юнайтед




43т.
2. Манчестър Сити




39
3. Челси




32
4. Арсенал




30
5. Евертън




30

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
99