Нюкасъл надви КПР у дома си, Евертън бие като гост (видео)


И. Ангелов

Нюкасъл надви КПР у дома си, Евертън бие като гост (видео)

Нюкасъл Юнайтед успя да победи Куинс Парк Рейнджърс днес в пореден кръг от Висшата лига на Англия. Това стана с минималното 1:0, като попадението падна късно в срещата. Същевременно Евертън успя да надделее на гости на Уест Хем с 2:1, като основен принос за головете бе на Пиенаар. За двата тима бяха изгонени играчи.

Нюкасъл и КПР изобщо не изглеждаха като отбори, които ще стигнат до гол в първата част от своя мач. Разконцентрираните действия и от двете страни подразниха феновете по трибуните. Второто полувреме предложи по-добри моменти и Адел Таарабт, Сисе и Демба Ба предоставиха по-качествен футбол.

Въпреки това попадението дойде от Шола Амеоби в 81-ата минута. Силван Марво предостави топката на нападателя, който я отигра класно. В 95-ата минута пък Тим Крул се намеси прекрасно, за да запази резултата за домакините.

Уест Хем започна добре у дома си срещу Евертън. След като бе отменен гол на гостите без да има явна причина в 11-ата минута, Карлтън Коул успя да вкара в 14-ата и домакините бяха напред. Трябваше да се стигне до 64-ата минута за голът на гостите. Стивън Пиенаар асистира за Виктор Аничебе. 

В 67-ата минута Карлтън Коул бе изгонен доста пресилено и това бе нова грешка на съдията Антъни Тейлър, след отмененото попадение. В 73-ата минута Пиенаар вкара и осъществи пълен обрат. В самия край на срещата Дарън Гибсън бе изгонен за гостите. Това отново бе пресилено решение, но трябва да се каже, че то бе идентично на по-ранното влизане на Коул.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
98