Отново голов трилър между Рединг и Арсенал


И. Ангелов

Отново голов трилър между Рединг и Арсенал

Е, не видяхме повторение на двубоя от Капитал Уан Къп, който завърши с умопомрачителните 12 вкарани гола в победата на Арсенал с 7:5, но и този път в пореден кръг от Висшата лига на Англия тези два отбора предложиха изключително шоу откъм голове, а победител отново бе Арсенал, този път със скромното 5:2.

Още в 14-ата минута Лукаш Подолски откри резултата след центриране на Киеран Гибс от ляво. Санти Касорла удвои преднината в 32-ата минута след слаба игра в защита от домакините. Лукаш Подолски асистира за това попадение. Само 3 минути по-късно отново Касорла вкара, а Гибс асистира - след центриране на Уолкът Гибс бе сам на далечната греда и намери Касорла за попадението с ляв крак.

В 60-ата минута Касорла намери своя хетрик след красива атака от Арсенал. Уилшър бе намерен от Артета и пусна топката за Подолски в наказателното. Германският национал я плъзна за Касорла, който надали е вкарвал по-лесен гол, за да грабне хетрик.

В 66-ата минута Адам Ле Фондр върна попадение след слаба игра на Гибс. Бранителят подари топката на Джей Таб, който намери резервата Ле Фондр и той не сбърка. В 71-ата минута Джими Кебе вкара с едно докосване след прекрасна игра от Робсън-Кану. 

В 80-ата минута Уолкът грабна своя гол. Касорла отново игра прекрасно тук, след като преодоля двама и пусна топката на пътя на крилото, който я заби с ляв крак в ъгъла на вратата. Двамата бяха заменени от Венгер малко след това и това бе всичко в тази среща.

3. Челси




29т.
4. Тотнъм




29
5. Арсенал




27
6. Евертън




27
7. Уест Бромич




27

  Сподели
178