КПР надви Фулъм, Вила посрами Ливърпул на Анфийлд (видео)


И. Ангелов

КПР надви Фулъм, Вила посрами Ливърпул на Анфийлд (видео)

Отборът на Куинс Парк Рейнджърс изглежда започва да чувства ефекта на Хари Реднап, след като тима постигна победа у дома си с 2:1 срещу Фулъм днес в пореден кръг от Висшата лига на Англия. Междувременно на "Анфийлд" Ливърпул бе победен с 3:1 от Астън Вила, където прекрасно се представи Бентеке.

За КПР се прояви Адел Таарабт днес. Мароканецът първо вкара в 52-ата минута след соло акция, а след това добави нов гол в 69-ата след нов невероятен дрибъл. Той прокара топката между краката на Хангеланд, след което грациозно завъртя топката в левия ъгъл на вратата. В 88-ата минута Младен Петрич успя да върне попадение за своите.

Междувременно на "Анфийлд" Бентеке вкара в 29-ата минута. Този гол бе против случващото се на терена. В 40-ата минута нападателят асистира за попадението на Вайман, като двамата направиха страхотна атака с размяна на пасове.

В 51-ата минута отново Бентеке вкара за 3:0. Той успя да премине през Алън и Шкъртел преди да завърши атаката си. Стивън Джерард върна едно попадение в самия край на срещата, като това стана след добра акция на Джонсън по фланга.

12.   Ливърпул




22
13.   Фулъм




20
14.   Астън Вила




18
15.   Нюкасъл




17
16.   Съндърланд




16

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
202