Де Хеа: Победите на Юнайтед са душата и сърцето на този клуб


Н. Гавазов

Де Хеа: Победите на Юнайтед са душата и сърцето на този клуб

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа сподели мнението си за постоянния натиск, на който са подложени футболистите от отбора, а също така коментира честите волеви победи на „червените дяволи" през сегашния сезон. Снощи Юнайтед победи Уест Хем с 1:0 в среща от 14-я кръг на Висшата лига на Англия, но в девет предишни срещи от различни турнири „червените дяволи" бяха догонващи в резултата, но в крайна сметка достигаха до победата.

„Аз играя за голям клуб и е напълно нормално, че тук се иска много от всеки един футболист. Лично аз прекрасно разбирам, че всяка моя грешка може да бъде раздута от пресата и запалянковците. Но това е стандартна ситуация с всеки един вратар във всеки един клуб", заяви Де Хеа за Magic 1152.

„Но натискът в Юнайтед е по-голям от всякъде другаде. Например, в Атлетико или младежкия национален отбор на Испания нещата не стояха по този начин", каза още вратарят на „червените дяволи".

„Относно обратите в срещите, аз съм изненадан в способността на отбора да постига тези волеви победи. В Испания бях слушал за това, но е съвсем друго когато станеш част от събитието. Мисля, че това вече е станало част от историята на отбора. Това е душата и сърцето на Юнайтед и на мен ми харесва да преживявам това усещане с останалите си съотборници", завършва Де Хеа.

 

  Сподели
71