Чичарито с хетрик за едно полувреме, обърна Вила от 2:0 (видео)


И. Ангелов

Чичарито с хетрик за едно полувреме, обърна Вила от 2:0 (видео)

Астън Вила прие Манчестър Юнайтед в пореден кръг от Висшата лига на Англия днес, като домакинтие започнаха силно и поведоха над лидера в класирането с две попадения. Резервата Хавиер Ернандес се появи и за нула време изравни резултата с хетрик и осъществи пълен обрат.

Първото попадение падна точно в края на първото полувреме. Андреас Вайман вкара след фантастична контра на Вила, в която Бентеке изигра важната роля. В 50-ата минута Вайман вкара отново след асистенция на Агбонлахор. Той намери халфа на точната позиция, за да вкара той на празна врата.

Сър Алекс Фъргюсън не хареса играта на своя отбор и направи промяна още на полувремето, заменяйки Ашли Йънг с Чичарито. Нападателят се отблагодари по прекрасен начин, вкарвайки две попадения. В 58-ата минута Скоулс подаде дълъг пас в наказателното поле, Чичарито овладя и прекара топката през краката на Брадли Гузан във вратата.

В 63-ата минута след едно центриране Чичарито стреля от позиция в наказателното поле, топката се отклони от Рон Влаар и влетя в мрежата отново. Малко след това Рууни изпълни ъглов удар и Ван Перси нацели топката с глава, но тя намери гредата. В следващата атака Ван Перси стреля от далечно разстояние, но отново гредата попречи той да вкара днес. 

В 87-ата минута обаче Ван Перси изпълни пряк-свободен удар от дясното крило, центрирайки за Чичарито, който вкара отново с глава. Момчето обаче не получи хетрика, защото второто попадение бе зачетено за автогол.

1. Манчестър Юнайтед




27т.
2. Челси




23т.
3. Манчестър Сити




22т.
4. Евертън




20т.
5. Уест Бромич




20т.

...

15. Норич Сити




11т.
16. Съндърланд




9т.
17. Астън Вила




9т.
18. Рединг




6т.
19. Саутхемптън




5т.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
127