Норич шокира Арсенал (видео)


И. Ангелов

Норич шокира Арсенал (видео)

Отборът на Норич прие Арсенал в пореден кръг от Висшата лига на Англия днес, като новопромотираният отбор надви своя именит съперник с минималното 1:0. Норич използва умело защитата си и разчиташе на конра-действията днес, като това свърши работа. Тима дори можеше да поведе и с повече в един момент.

В 20-ата минута Грант Холт донесе гола за своите. Тети намери пространство и стреля от далечно разстояние, като ударът бе твърде силен за Маноне, който изби, но топката бе довкарана от Холт. Очаквано Арсенал бе по-добър на терена и натискаше съперника си, но до гол не се стигаше. В края на срещата дори Пер Мертезакер се оказваше в атаката, но без успех.

В 81-ата минута пък Норич получи чудесен шанс да подсигури победата. Холт открадна една топка от Рамзи и спринтира към Маноне, като опита да го прехвърли. Емоциите дойдоха в повече на нападателя в този момент и той прати топката твърде високо. Арсенал предложи по-силно второ полувреме, но не стигна до точка днес. Така артилеристите сега остават с 12 точки на 9-та позиция, докато Норич излиза от зоната за изпадане с 6 точки.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
232