Пулис: Стоук е гаден отбор? Ами Арсенал...


И. Ангелов

Пулис: Стоук е гаден отбор? Ами Арсенал...

Тони Пюлис излезе в публичното пространство, за да коментира това как Стоук Сити има етикета на отбор, който не спазва правилата често. Според него критиците първо трябва да погледнат Арсенал като пример за лоша дисциплина. Пулис посочи, че неговия тим се е класирал по-добре от Арсенал във Феър-плей лигата на Англия - само 2 червени и 60 жълти картона, докато тима на Арсен Венгер има 4 червени и 64 жълти.

"Хората говорят, че сме гаден отбор, но вижте, че нямаме толкова червени картони, а и аз нямам толкова червени картони, като Арсен Венгер като мениджъри."

"Хората говорят за мен и Стоук Сити, но никой не гледа ситуацията с Венгер. Преди време много червени картони бяха показани в Арсенал. Всеки май е забравил това. Ние искаме само честност и баланс. Жалко е, когато ти лепнат такъв етикет хора, които не поглеждат другата страна на медала."

Венгер също заговори за феър-плей лигата: "Мисля, че се представихме доста добре там. Не зная те как са(Стоук), но ние сме добре. Не гледаме само картоните, но и извършените нарушения."

  Сподели
151