Юсеин Болт: Дайте ми шанс в Манчестър Юнайтед


И. Ангелов

Юсеин Болт: Дайте ми шанс в Манчестър Юнайтед

Юсеин Болт настоя, че все още иска да играе за Манчестър Юнайтед, след като вчера ямаецът подобри олимпийския рекорд на Олимпиадата в Лондон, пробягвайки 100 метра за 9.63 секунди. Болт се е срещал със Сър Алекс преди, но все още се надява на кариера във футбола.

"Хората мислят, че се шегувам, но ако Алекс Фъргюсън ми се обади и каже: 'ОК, хайде да го направим, ела на проби', ще е невъзможно да му откажа. Няма да се пусна в такова предизвикателство, ако мисля, че не ставам за тази работа."

"Аз съм доста завършен играч и зная, че мога да направя разликата. В Англия съм още няколко дни. Ако Алекс Фъргюсън иска да ми се обади, знае къде съм. Определено искам да видя какво мога да направя. Мога да съм добър като Рууни."

"В един идеален свят, ако имах кариера на футболист, то щях да играя за любимия си отбор - Манчестър Юнайтед. Хората казват, че това не е реалистично, но виждали ли сте ме как играя, не се знае. Ако Сър Алекс ме види на един от тези благотворителни мачове, може да помисли, че ще заменя Райън Гигс."

Говорител на Юнайтед очудващо сподели: "Като най-бързия човек на планетата той определено ще донесе скорост в тима."

  Сподели
150