Бразилската преса: Юнайтед с втора отхвърлена мегаоферта за Лукас


И. Ангелов

Бразилската преса: Юнайтед с втора отхвърлена мегаоферта за Лукас

От бразилските медии се разпространява съобщението за новата оферта на Манчестър Юнайтед към Лукас Моура. Както е известно, първоначалната оферта от 33 милиона евро, която вице-шампионът на Англия направи, бе отхвърлена моментално. Сега от Бразилия идва информация, че 38 милионна оферта е била предложена за младежа, но отново тя не е била приета.

Globe Esporte съобщава, че новата оферта, отхвърлена отново, която се равнява на около 30 милиона лири, е голямо увеличение след първото предложение и изглежда тима ще направи всичко да вземе този талант.

От Сао Пауло предположиха по-рано, че именно такава оферта би била приета от тима за звездата. Според тях така всички ще са удовлетворени, тъй като в контракта на играча пише, че част от сумата ще получат семейството и представителите на момчето.

Същото издание побърза да допълни, че и втората оферта е била отхвърлена от Сао Пауло и президента на тима - Увенал Уенцио. Съобщение от клуба гласи:

"Футболът е игра на отличия, а играчът не е в повече за състава ни. Той ще е важна част от тима и титлите, които ще спечели."

  Сподели
88