Невил: Кагава може да е новата сензация на Юнайтед


И. Ангелов

Невил: Кагава може да е новата сензация на Юнайтед

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Гари Невил вярва, че новото попълнение Шинджи Кагава може да е истинска сензация на "Олд Трафорд", като според него той може да задмине впечатленията, които направиха Чичарито и Оле Гунар Солскяер с първите си прояви за тима.

23-годишният се присъедини за сумата от 12 милиона лири след месеци спекулации. Японецът вкара 13 гола в 31 мача за Борусия в последния сезон, като имаше голям принос за успехите на тима в последно време.

"Мисля, че Кагава лесно ще се адаптира към английската игра. Той е играл в Дортмунд, който е един от най-професионалните клубове и един от най-големите в Германия. Няма да има проблеми в Англия."

"Mного съм вдъхновен и нямам търпение да го видя в игра. Искам да видя как ще се нагоди сред останалите таланти в тима. Той изигра фантастични сезони в Борусия, като те са страхотни в Германия."

"Не е лесно да изкараш Байерн от светлината на прожекторите. А ако погледнете представянията му, Кагава изигра голяма роля в това."

"Той може да е от тези момчета за Юнайтед, които са подценени първоначално. Той не се пласира сред имената от световна класа в Европа в момента. Но той може да направи по-добри впечатления от Чичарито и Оле Гунар Солскяер, когато пристигнаха, за да стане истинска сензация за Юнайтед."

"Целта на бързите трансфери на мениджъра е такава, че до началото на сезона играчите да се чувстват като част от Манчестър Юнайтед от дълго време. Това е гаранция. В другите клубове понякога се чува, че някои играчи не се посрещат добре. С увереност ви казвам, че това в Юнайтед никога няма да стане. Всички тук те посрещат и те карат да се чувстваш желан в тима."

"Предсезонната подготовка е за новите. Тези две-три седмици те играят рамо до рамо с останалите и те ти стават приятели, семейство... твойте колеги, това е, което имаш. Това е страхотен начин да се адаптираш в тима."

  Сподели
347