Азар: Всичко, което се пише в медиите не отговаря на истината


Н. Гавазов

Азар: Всичко, което се пише в медиите не отговаря на истината

Звездата на Лил и националния отбор на Белгия Еден Азар заяви, че ще разкрие къде ще играе през следващия сезон след приятелския мач с Англия следващата седмица. В снощния двубой между представителния тим на страната си и Черна гора, полузащитникът показа защо Манчестър Сити, Челси и Манчестър Юнайтед са отчаяни да подпишат с него.

Плеймейкърът отбеляза гол за Белгия и бе най-добър между 22-та на терена, впечатлявайки за пореден път с играта си. След последния съдийски сигнал Азар даде интервю за RTBF, в което подчерта, че всичко, което се пише за бъдещия му клуб не отговаря на истината и все още не е взел решение къде ще продължи кариерата си.

„В медиите се появяват невероятни неща и нито едно не отговаря на истината. Все още не съм взел решение, но само мога да кажа, че ще се преместя в отбор, който ми гарантира най-много игрово време и позицията, на която искам да играя. Това е всичко, което искам да кажа. Винаги съм мечтал да нося десети номер на гърба си и можете да видите до какво води това. Вероятно след мача с Англия ще научите за моето решение", сподели Азар.

 

  Сподели
100