Леман: Венгер знае какво да прави с Ван Перси


Н. Гавазов

Леман: Венгер знае какво да прави с Ван Перси

Бившият вратар на Арсенал Йенс Леман е убеден, че Арсен Венгер ще докаже за пореден път качествата си на специалист и по един или друг начин ще успее да обвърже бъдещето на капитана Робин ван Перси с клуба от „Емирейтс". Както е известно, холандецът навлиза в последната година от договора си с Арсенал, но преговорите за нов контракт все още не са приключили.

По всичко изглежда, че голмайсторът на Висшата лига на Англия ще изчака края на Европейското първенство в Украйна и Полша и тогава ще реши какво да прави, включително да обърне внимание и на атрактивни предложение от други топ отбори от стария континент.

Ван Перси ще навърши 29 години в началото на август и вероятно това ще бъде неговият последен договор като футболист. Леман смята, че Венгер със своя такт и опит може да помогне на холандеца да направи правилния избор.

„Роби сега е на 28 и това ще бъде последния му голям договор. Той трябва внимателно да помисли за всичко. Арсен винаги е бил майстор на покупките и продажбите на играчи в точното време. Той все още има качеството да оцени реалната стойност на Ван Перси - да пресметне добре миналата му с бъдеща стойност. Разбира се, добре ще бъде за феновете, ако Ван Перси остане, но когато обмисля следващия си договор, той може би ще бъде на 32", цитира Sky Sports думите на Леман.

 

  Сподели
150