Дън: Изпадане на Астън Вила ще е катастрофа


И. Ангелов

Дън: Изпадане на Астън Вила ще е катастрофа

Ричард Дън от Астън Вила призна, че ще е катастрофално Астън Вила да изпадне от елита на Англия. Той настоя обаче, че Алекс МакЛийш прави всичко по силите си, за да подобри резултатите. Въпреки това Вила има едва една победа от 13 срещи и е само на 3 точки от зоната, която ще запрати тима в долното ниво на футбола.

"Феновете са прави да се притесняват, но мениджърът се старае максимално. Той не седи и не се самосъжалява. Знае, каква му е работата и е отдаден на това."

"Мениджърът може да избира само от здравите играчи и ние имаме може би над 11 контузени титуляра и опитни футболисти. Листът с контузените расте и расте. Той никога не разполагаше с играчите, които иска да са на терена по едно и също време."

"Ако изпаднем ще е катастрофа за целия клуб. Ние разбираме тази ситуация и ще опитаме да я поправим. Този сезон трябва да е предупреждение за всеки, че трябва да израстнем. Трудно е във Висшата лига, защото отборите, които всяка година печелят промоцията за елита, стават все по-добри и с по-здрави състави." 

  Сподели
97