Де Хеа обича живота в Манчестър


И. Ангелов

Де Хеа обича живота в Манчестър

Давид Де Хеа започва да харесва живота в Манчестър Юнайтед, след като контузията на Андерс Линдегаард му даде шанс да циментира титулярната си позиция на вратата. Сега той се готви да стане ключов играч в плановете на Сър Алекс Фъргюсън за 20-ата титла в Англия.

"Наистина се забавлявам. Нямам търпение преди всеки мач и искам срещата с Астън Вила да дойде възможно най-бързо. Остана малко до края на сезона. Имаме много работа обаче. В съблекалнята настроението е много позитивно. Искаме да се борим и да запазим предимството си."

"Срещу Уигън бяхме разочаровани. Понякога просто не се събуждаме. Това ни напомни, че всеки може да бие всеки в тази лига. Това ще ни направи още по-концентрирани в оставащите срещи и ще се борим за титлата."

Според Де Хеа добрата му форма се дължи на неговите колеги: "Да имаш едни и същи хора пред теб не помага много - всичко е до отношението им към теб. Когато е позитивно ти получаваш постоянство, което прави нещата по-лесни. Трябваше ми време да опозная новите лица и да се впиша в групата, но сега съм доволен как се развиват нещата."

  Сподели
108