Бербатов - Хановер или Ливърпул?


Н. Гавазов

Бербатов - Хановер или Ливърпул?

Завръщането на Димитър Бербатов в Германия е много реална перспектива, съобщава в днешния си брой The Sun. Според изданието, немският елитен Хановер 96 е заинтересован от услугите на нападателя на Манчестър Юнайтед, който най-вероятно ще напусне „Олд Трафорд" през лятото.

31-годишният българин ще бъде примамен с предложението от 5 милиона пауна и гарантиране на титулярно място в отбора от Долна Саксония.

В същото време, известният колумист Адриан Кажумба, прави интересни предположения в своя блог. Според специалиста, не е изключено през лятото да станем свидетели на необичаен трансфер, който със сигурност ще шокира футболната общественост на Острова, а именно Бербатов да премине в лагера на историческия съперник Ливърпул

Тази новина не е изненадваща и се появи вчера в SportsNews Ireland, но така и не получи развитие от английските медии. 

Българинът спечели голмайсторския приз във Висшата лига за миналата година, а качествата, които притежава ще го направят идеалното попълнение в атаката на „мърсисайдци". Димитър е известен с умението си да задържа топката, да повлича след себе си по двама противникови играчи, както и да раздава съвършен пасове. Всичко това означава, че Бербо може да играе зад Луис Суарес и да подсигурява по идеалния начин гърба на уругваеца.

 

  Сподели
125