Балотели не смята да следва съветите на Манчини


Н. Гавазов

Балотели не смята да следва съветите на Манчини

Звездата на Манчестър Сити Марио Балотели заяви, че той е пораснал през този сезон и сега работи много по-добре. Както е известно, италианският национал продължава да прави новини на терена и извън него, попадайки в заглавията на вестниците почти толкова често, колкото изпратените от него топки удрят задната част на мрежата. 21-годишният впечатли с играта си във Висшата лига през този сезон и помогна на отбора си да бъде лидер в таблицата за класиране.

„Тази година вече вкарах 14 гола и една дузпа и тренирам много по-усилено и интензивно, отколкото миналия сезон. Аз пораснах и разбрах някои неща", заяви Балотели в интервю за La Gazzetta dello Sport.

Най-новата проява на Балотели беше посещението му в стриптийз клуб в навечерието на сблъсъка с Болтън от 27-я кръг на Висшата лига на Англия. Италианската звезда запази мястото си в титулярния състав и дори вкара за победата с 2:0, но това не го спаси от гнева на Роберто Манчини и наложената му глоба от 240 000 паунда. Мениджърът дори посъветва Марио да се ожени, което със сигурност ще намали някои от неговите лудории.

Балотели обаче не смята да следва съветите на Роберто Манчини.

„Дали смятам да се оженя? За мен това е много рано. Когато намериш правилният човек, трябва да се наложи да почакаш във времето. Рафаела (Б.ред. приятелката на Балотели) е най-доброто нещо, което някога ми се е случвало в живота. Тя ми дава спокойствие и ме разбира, когато сбъркам", каза още Марио.

„Ако тя отиде в стриптийз клуб? Ами аз щях да се ядосам, ако тя отиде в клуб с мъжки стриптийз заедно с приятелките си, а не с мен", допълни Балотели.

Играчът призна, че все още не е разговарял с Манчини за инцидента.

„Аз не съм сторил нищо лошо в стриптийз клуба, въпреки че не бях прав да отида там два дни преди мач. Не знам каква е глобата. Аз трябва да говоря с Манчини", призна нападателят.

Проблемите на Балотели извън терена често го оставиха извън националния отбор на Италия, включително и за последния мач на „Скуадра Адзура" срещу САЩ. Позицията на Прандели беше подкрепена от Манчини и Балотели призна, че той е бил наранен от изключването му от представителния тим на страната си.

"Изключването ми от националния отбор? Бях много разочарован.За какво си говоря в съблекалнята? За Реал и Барса? Не, не. За мен най-вълнуващото е да нося фланелката на Италия. Съжалявам, че загубиха приятелския мач в Генуа. Приемам етичния кодекс на Чезаре, въпреки че аз не мисля, че бях сторил нещо нередно. Но за да премахна недоразуменията, изпратих SMS на Прандели. Уверих го, че се чувствам спокоен и тренирам добре. Тогава му благодарих, защото той винаги е имал доверие в мен", допълни Балотели.

Нападателят не пропусна да вземе отношение и по въпроса с титлата, която според него ще бъде притежание на неговия отбор.

„Ние сме един голям отбор съставен от качествени играчи. Ако останем обединени до края, Юнайтед ще бъде след нас", завършва Марио.

 

  Сподели
91