Съндърланд не успя да спечели драматично и емоционално дерби с Нюкасъл (видео)


И. Ангелов

Съндърланд не успя да спечели драматично и емоционално дерби с Нюкасъл (видео)

Отборът на Нюкасъл прие Съндърланд на "Спортс Дайрект Арена" и срещата завърши 1:1 днес в пореден кръг от Висшата лига на Англия. Дербито днес бе изключително едмоционално, а драма не липсваше, след като за гостите бе изгонен играч, домакините пропуснаха дузпа и като цяло второто полувреме се изигра в наказателното на Съндърланд, като в крайна сметка бе постигнато равенство.

През първата част Нюкасъл се подаде на емоцията и натрупа няколко жълти картона набързо, като играта не спореше изобщо. Така се стигна до гол за гостите. Бенднер вкара от дузпа в 24-ата минута. До края на полувремето гостите бяха по-добрите, но във втората част всичко се промени. В края на първата пък Демба Ба нацели гредата и днес той нямаше ден.

В 58-ата минута Сесеньон бе изгонен за удар в лицето без топка срещу Сисе. Към 80-ата минута бе отсъдена дузпа срещу Амеоби за домакините, която Демба Ба пропиля, изпълнявайки лошо в ръцете на вратаря. В края на мача бе отсъдено 5-минутно продължение и драмата бе пълна, когато Амеоби вкара за 7-ми път в 7 мача срещу този съперник. По този начин двата тима поделиха точките в зрелищно дерби.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
149