Реднап: ФА да ме изчака до края на сезона


И. Ангелов

Реднап: ФА да ме изчака до края на сезона

Хари Реднап вярва, че Футболната Асоциация трябва да почака до края на кампанията, преди да се насочи към опит да го привлече начело на националния тим на страната. Хари Реднап напоследък е гласен от много футболни личности за заместник на Фабио Капело, който не постигна никакви успехи с Англия.

Sky цитира: "Ще е по лесно за всички, ако почакат. Който и да поискат, все ще е на работа в момента, така че ще е трудно всеки да остави настоящия си тим в тази част на годината."

"Не искам да правя нищо и да ходя никъде сега. Тук съм. Искам да се концентрирам в Тотнъм. Ако не исках това, нямаше да съм човека за този клуб. Имаме страхотен сезон. Не искам играчите да започнат да си мислят: 'Какво прави той, ще остава ли?"

"Каквото и да се случи съм тук до края на сезона."

64-годишният обсъди и воденето на национален тим: "Щом Сър Алекс се затрудни, значи наистина е трудно, нали? Макар че в Шотландия е различно. Но ако някой поеме Англия и не се справи с Еврото, какво правим? Трябва да се връща на колене в стария си клуб, предполагам. Това е работа, която трябва да се върши дълго време."

  Сподели
91