Феновете на Сити чакат извинение от Тевес


Н. Гавазов

Феновете на Сити чакат извинение от Тевес

Днешната тренировка на Манчестър Сити премина без Карлос Тевес, съобщи Sky Sports. Както е известно, нападателят се завърна в клуба си късно вчера, след като прекара повече от три месеца в Аржентина без разрешение на шефовете си. 28-годишният футболист не е регистриран да играе в Лига Европа и поради това не взе участие в заниманията на групата, която по-късно излетя за Португалия.

Тевес тренира по собствен план, който обичайно се прилага към играчи, отсъствали по една или друга причина от редовните занимания. Аржентинецът все още не се е видял с Манчини, тъй като прекара само час на базата в Карингтън и изглежда, че първата среща между двамата ще бъде по-късно през тази седмица.

Тевес не е играл за Сити от скандалната загуба от Байерн Мюнхен през септември. През януари аржентинецът бе близо до трансфер в Милан, Интер и ПСЖ, но сделката не се състоя и играчът реши да се завърне на Острова и да възобнови кариерата си в клуба от „Етихад Стейдиъм".

Стана ясно също така, че запалянковците на Манчестър Сити се отнасят сдържано към завръщането на Тевес. Според думите на секретаря на една от групировките от привърженици на „гражданите" Кевин Паркър, аржентинецът трябва да поднесе извиненията си към всички, които са свързани с клуба.

„Той трябва да се извини на много хора, включително на мениджъра и съотборниците си. След това публично да поднесе извинения към привържениците на отбора. Това трябва да стане на пресконференция или под формата а официално изявление. Много хора не искат да виждат Тевес в Сити. Ще бъда изненадан, ако той се окаже в отбора дори и да се извини", цитира Sky Sports думите на Паркър.

 

  Сподели
69