Подолски засили подозренията, че може да премине в Арсенал


Н. Гавазов

Подолски засили подозренията, че може да премине в Арсенал

Нападателят на Кьолн и националния отбор на Германия Лукаш Подолски даде своя коментар относно спекулациите за възможен негов трансфер в Арсенал през зимния трансферен прозорец. Играчът се изказа много ласкаво за лондонския клуб, с което със сигурност ще налее още вода в мелницата от слухове.

Както е известно, по време на настоящия сезон скаути на „артилеристите" няколко пъти наблюдаваха играта на Подолски и според различни източници, Арсен Венгер се готви да похарчи около 20 милиона паунда за да докара нападателя на „Емирейтс", с което французинът смята не само да усили огневата мощ на отбора, но и да промени тактическата постройка, преминавайки към схема на игра 4-4-2.

Бившият футболист на Байерн Мюнхен е готов да изпробва своите сили зад граница.

„Арсенал е топ-отбор. Те имат много добър отбор, който се представя изключително силно в Англия и Европа. Моето семейство и приятелите ми могат да останат да живеят тук. Ако аз се намирам в пикова форма, мога да играя за всеки един голям европейски отбор. Няма причини, поради които да не мога да напусна Кьолн", цитира Daily Mail думите на Подолски, които със сигурност ще хвърлят в паника феновете на Кьолн.

 

  Сподели
84