Кристъл Палас превзе Олд Трафорд


И. Ангелов

Кристъл Палас превзе Олд Трафорд

Тима от Чемпиъншип Кристъл Палас надви Манчестър Юнайтед на собствения му "Олд Трафорд" днес в мач за Карлинг Къп. След разочароващо представяне на младежите на Юнайтед тима загуби с 2:1 пред собствена публика, а голът за домакините бе от дузпа на Македа.

Първото полувреме не предложи интересни моменти, но за сметка на това 4 футболиста се контузиха за двата тима. Димитър Бербатов и Фабио Да Силва напуснаха а в игра бяха пуснати Морисън и Зики Фрайърс. Двамата се представиха изключително през втората част.

Второто полувреме бе по-добро и за двата тима. В 65-ата минута Дарън Амброуз, който се завърна от контузия, вкара попадението на живота си. От далечно разстояние тои изстреля топката в ъгъла на вратата на Бен Еймъс. 3 минути по-късно Македа върна попадението от дузпа.

Така мачът завърши и по време на продълженията, в 98-ата минута, Глен Мъри вкара от засада, която не бе видяна от страничния съдия, след центриране на Амброуз, който се оформи като играч на мача. До края на мача Юнайтед натисна, но пропуските бяха в повече. В крайна сметка Кристъл Палас продължава в Карлинг Къп. 

  Сподели
88