Флетчър: Липсва ни креативността на Клевърли


И. Ангелов

Флетчър: Липсва ни креативността на Клевърли

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Дарън Флетчър заяви, че симпатизира на колегата си Том Клевърли, като според него тима страда от загубата на един от най-ценните си играчи. Сър Алекс се изказа на предпоследната си пресконференция, че младежа е аут до коледа поради увредени връзки в глезена.

Givemefootball.com цитира думите на Флетчър: "Том ще е много разочарован, както и ние като отбор. Той се представяше толкова добре от началото на сезона. Най-важното сега е да оздравее добре. Защото това е от травмите, която те тормози. Той се завърна и контузията се появи пак."

"Най-важното е да се завърне в пълно здраве. Той ще е важен за втората част на сезона и дано да допринесе за трофеи. За него всички имат много високо мнение и това е така, защото си има причина за това - вижте изявите му."

"Хората казват, че е млад, но той вече има доста опит. Той игра в Уигън миналата година във Висшата лига, а преди това бе в Уотфорд. И в двата клуба се представи перфектно. Много се радваме, че сега е в нашия тим. Той е важна част от отбора и се пребори за титулярно място със страхотните си представяния през кампанията."

  Сподели
125