Белами излиза тази вечер срещу Челси


Н. Гавазов

Белами излиза тази вечер срещу Челси

Нападателят на Ливърпул Крейг Белъми бе включен в групата за мача с Челси тази вечер, който е част от четвъртфиналите за Купата на Лигата. Както е известно, 32-годишният футболист пропусна двубоя от Висшата лига срещу Манчестър Сити в неделя, тъй като бе шокиран от смъртта на старши-треньора на националния отбор на Уелс Гари Спийд и според слуховете, Белами нямаше да пътува днес до Лондон. Според медиите в Англия обаче, уелският национал вече се е съвзел от шока и ще може да играе тази вечер.

Очаква на „Стамфрд Бридж" наставникът на Ливърпул Кени Далглиш да пусне като титуляри още Анди Керъл, Джейми Карагър, Макси Лопес и Мартин Кели, които в последно време не играят толкова често.

Снощи шотландският специалист не пропусна за пореден път да нападне шефовете на Висшата лига, Футболната лига и телевизия Sky, които според него са виновни за претрупаната програма на тима.

„Четиридесет и осем часа след последния мач да излезеш в четвъртфинал за Купата на Лигата е меко казано безотговорно за тези, които организират мачовете. Та ние играхме не срещу кой да е, а против Манчестър Сити. Да попитам, има ли някой отбор, който трябва да изиграе два мача с висока интензивност в рамките на 48 часа? Това ми звучи като шега. Не знам и защо Асоциацията на професионалните футболисти не се намесва? Не знам, защо не излязат и не кажат одобряват ли това, което се случва", заяви Далглиш за телевизионният канал на Ливърпул.

  Сподели
88