Балотели отново вдъхнови Сити за победа (видео)


И. Ангелов

Балотели отново вдъхнови Сити за победа (видео)

Отборът на Манчестър Сити надделя над Нюкасъл на "Етихад Стейдиъм" с 3:1 в пореден кръг от Висшата лига на Англия. Мачът предостави добро зрелище за феновете на синята част на Манчестър. Въпреки равностойното начало, благодарение на добрата си игра и ужасяващите грешки на Тейлър от Нюкасъл, Сити набързо овладя мача.

Първата част започна равностойно днес, като постепенно Манчестър Сити затягаше обръча около вратата на гостите. До 40-ата минута тима вече се радваше на 77% от владението, а Марио Балотели вкара от дузпа в 41-ата, след като Райън Тейлър игра с ръка. Той изрази радостта си в традиционен стил, а малко по-късно бе в основата на нов гол. В 44-ата минута той разигра с Насри в центъра, след което топката бе предоставена на Ричардс, който вкара след грешка на Райън Тейлър.

В 72-ата минута Кун Агуеро се разписа след асистенция на Мика Ричардс, за да оформи 3:0, а до края в игра влязоха Джонсън, на мястото на Агуеро и Силва на мястото на Балотели. По-късно - в 84-ата Яя Туре напусна за Гарет Бари. Нюкасъл имаше няколко добри шанса по време на мача, но успя да реализира чак в 88-ата минута чрез Дани Гослинг - това попадение бе заслужено на фона на пропуснатите шансове.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
138