Бербатов може да премине в Рома


Н. Гавазов

Бербатов може да премине в Рома

Както съобщава Calcioline.com., голмайсторът на Висшата лига на Англия за миналия сезон Димитър Бербатов може да смени Манчестър Юнайтед с италианския гранд Рома. Българинът не вижда повече перспективи за себе си на „Олд Трафорд" и както твърди медията, между януари и юни Митко ще напусне английския отбор, за да опита късмета си другаде, където ще получава повече игрова практика.

Рома вече е проявил интерес към Бербо, виждайки в нападателя идеален заместник на Марко Бориело, който пък през януари ще бъде изваден на трансферния пазар. Предимството на българина е, че той ще излезе абсолютно безплатно на всеки един клуб, който го пожелае, тъй като договорът му изтича през следващата година.

Очевидно обаче, че голмайсторът на Висшата лига на Англия за миналия сезон не е само цел на отбора под Капитолийския хълм, а също и на Галатасарай и Милан, както и на френския Пари Сен Жермен. От турския гранд вече обявиха, че имат интерес към българина и са готови да предложат 9 милиона евро за неговите услуги.

 

  Сподели
120